Bekijk ons actuele aanbod op Funda
Bekijk ons actuele aanbod op Funda

Verkoopbegeleiding

Desegno heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen in het Noorden. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Wij adviseren u over de verkoopstrategie en bepalen samen met u een reële verkoopprijs.

Desegno biedt ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een verkoopgesprek. In het belang van een voorspoedige verkoop van uw woning kunt u desgewenst afspraken maken in de avonduren of op zaterdag. Wij nemen hier graag alle tijd voor.

Wij vinden een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject essentieel. Regelmatig evalueren wij met u de verkoop en stellen indien nodig de verkoopstrategie bij. Via deze weg kunnen wij marktontwikkelingen direct terugkoppelen naar u en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming over bepaalde zaken.

Nazorg

Onze dienstverlening eindigt overigens niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Wat kan Desegno Makelaars voor u betekenen?

Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons. Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop van uw woning.