Bekijk ons actuele aanbod op Funda
Bekijk ons actuele aanbod op Funda

Woningbeheer

Financieel/administratief beheer

Het innen en administreren van de binnengekomen huurpenningen en de verrekening van eventueel gemaakte kosten wordt volledig verzorgd en u ontvangt een duidelijk kostenoverzicht.


Commercieel beheer

Indien de huur wordt opgezegd zal de woning door Desegno worden geinspecteerd. Een nauwkeurige controle waarbij wordt vastgesteld of de woning in goede staat is achtergelaten aan de hand van het destijds, bij de incheck (oplevering) van de woning opgemaakte inspectierapport. Mocht de woning niet in overeenstemming met de staat van dit rapport zijn opgeleverd, dan zorgt Desegno ervoor dat de woning alsnog in goede staat wordt opgeleverd op kosten van de toenmalige huurder. De woning is dan weer gereed en opnieuw te betrekken door een nieuwe huurder. Uiteraard zullen wij ons uiterste best doen om op korte termijn wederom een huurder voor u te vinden.

 

Status check van de woning

Desegno agendeert al haar beheercontracten op einddatum, en neemt voortijdig contact op met de huurder, dit om er zo vroeg mogelijk bij te zijn en het moment vast te stellen waarop de woning weer vrij komt voor verhuur. Op deze manier wordt de kans op leegstand verkleint en hebben wij ruim de tijd om wederom een geschikte huurder voor u te vinden.